✔ Duidelijke communicatie

✔ Dagelijks werfbezoek

✔ Volledige binnenafwerking

Home /  Nieuwbouwproject Anzegem

Nieuwbouwproject in Anzegem

Droomt u van een nieuwbouwproject, een gloednieuwe woning, volledig op maat gemaakt, in het pittoreske Anzegem? Zoek dan niet verder. Bij Dupont Woningen uit Kortrijk weten we hoe we uw droom kunnen realiseren. Wij zijn de ideale partner voor uw nieuwbouwproject in Anzegem en hebben een rijke ervaring in het bouwen van unieke, kwalitatieve woningen.

Benieuwd naar nieuwbouw in Anzegem?

Nieuwbouw woning


Een vlot afgerond nieuwbouwproject in Anzegem

Bij Dupont Woningen is geen enkel nieuwbouwproject in Anzegem te groot of te klein. Onze expertise ligt in het vakkundig begeleiden van uw project, van het eerste idee tot de sleuteloverdracht. Dankzij onze hands-on aanpak zijn we dagelijks op de werf te vinden om de evolutie van de werken nauwlettend in het oog te houden. Maar misschien zoekt u eerder een afgewerkte nieuwbouwwoning in Anzegem? Gelukkig hebben wij prachtige, instapklare woningen gebouwd waar u onmiddellijk uw intrek kunt nemen.

Maak de stap naar uw droomwoning

Bent u klaar om uw nieuwbouwproject in Anzegem te starten of wilt u graag een van onze nieuwbouwwoningen in Anzegem bezoeken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag om een bezoek in te plannen of om de mogelijkheden van uw eigen nieuwbouwproject te bespreken. Zoekt u toch eerder een nieuwbouwproject in Kortrijk zelf? Ook daar kunnen wij bij helpen. Zet vandaag nog de eerste stap naar uw droomwoning! Contacteer ons via het contactformulier of bel ons.

Nieuwbouw woning Bavikhove

© 2024 Dupont Kor Immo NV, Alle rechten voorbehouden