✔ Duidelijke communicatie

✔ Dagelijks werfbezoek

✔ Volledige binnenafwerking

Home /  Nieuwbouwproject Kortrijk

Nieuwbouwproject in Kortrijk

Zoekt u een deskundige die uw droomhuis tot leven kan brengen in een nieuwbouwproject in Kortrijk? Bij Dupont Woningen, uw betrouwbare expert uit Kortrijk, zetten we ons in om uw woonvisie te realiseren. Ons nieuwbouwproject in Kortrijk biedt een scala aan eigentijdse woningen, ontworpen met oog voor detail en gebouwd met de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Benieuwd naar nieuwbouw in Kortrijk?

Nieuwbouw woning


Een nieuwbouwproject opstarten in de regio van Kortrijk doet u met ons

Onze expertise reikt verder dan Kortrijk. We hebben een scala aan nieuwbouwprojecten opgezet in de regio Kortrijk. Hierbij kunt u denken aan:

Elk project wordt gekenmerkt door onze passie voor het creëren van prachtige, comfortabele en duurzame woningen waar u zich onmiddellijk thuis voelt. U geniet van een volledig uitgeruste keuken met Siemens-toestellen, een badkamer met ligbad, ruime douche en twee lavabo’s. Daarbovenop zorgen wij ook steeds voor een tuin in volle zon. En natuurlijk zorgen wij voor de allerhoogste kwaliteit in bouwmaterialen en afwerking in al onze nieuwbouwprojecten in regio Kortrijk, afgestemd op uw visie en wensen.

Ontdek uw droomwoning vandaag nog

Wilt u meer weten over onze lopende en toekomstige nieuwbouwprojecten in de regio Kortrijk? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze deskundige adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van uw droomhuis. In ons aanbod vindt u tevens reeds voltooide nieuwbouwwoningen te koop. Uw perfecte woning kan slechts één telefoontje verwijderd zijn!

Nieuwbouw woning Bavikhove

© 2024 Dupont Kor Immo NV, Alle rechten voorbehouden