✔ Duidelijke communicatie

✔ Dagelijks werfbezoek

✔ Volledige binnenafwerking

Home /  Huis te koop Harelbeke

Huis te koop in Harelbeke

Bent u op zoek naar een huis dat te koop staat en heeft u altijd al gedroomd van een nieuwbouwwoning in Harelbeke? Uw droom kan nu werkelijkheid worden dankzij Dupont Woningen! In het gezellige Harelbeke bieden wij een uitstekende selectie van nieuwbouwwoningen te koop aan. Nieuwbouw die te koop staat in Harelbeke betekent een nieuw begin, een nieuwe start, en de kans om te leven in een woning die perfect aan uw behoeften voldoet.

Benieuwd naar nieuwbouw in Harelbeke?


Het perfecte huis te koop in Harelbeke

Harelbeke, gelegen aan de Leie, biedt een unieke combinatie van landelijke charme en stedelijke connectiviteit. Dit maakt het de ideale locatie voor uw nieuwe thuis. Als u op zoek bent naar een nieuwbouw die te koop staat in Harelbeke of u een huis wilt bouwen in deze regio, zijn wij uw ideale partner. In ons nieuwbouwproject in Harelbeke vindt u huizen die het landelijke karakter van de omgeving belichamen, maar die toch dichtbij het bruisende Kortrijk liggen. Onze afgewerkte nieuwbouwwoningen in Harelbeke zijn ontworpen om u het beste van twee werelden te bieden: rust en natuur in de directe omgeving, met alle voordelen van een stad vlakbij. Elke nieuwbouwwoning die door ons gebouwd wordt en te koop staat, heeft een volledige uitgeruste keuken en badkamer en een tuin in volle zon. Ideaal dus!

Neem vandaag nog contact op met dé nieuwbouwexpert

Stel uw dromen niet uit en neem vandaag nog contact op met  nieuwbouwexpert uit Kortrijk. Of u nu een huis te koop zoekt in Harelbeke, een nieuwbouwwoning of geïnteresseerd bent in ons aanbod in Zwevegem, wij staan klaar om u te helpen. U verdient niets minder dan de allerbeste nieuwbouw, en dat is precies wat wij bij Dupont Woningen voor u te koop hebben staan. Neem vandaag nog contact op via ons contactformulier om uw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

Nieuwbouw woning Bavikhove

© 2024 Dupont Kor Immo NV, Alle rechten voorbehouden